Εκδήλωση Wein in Motion

Wein in Motion ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη Sinzing δίπλα στο Ρεγκενσμπουρκ της Γερμανίας . Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρεία Weinkontor Sinzing η οποία εδρεύει στην πόλη Sinzing και δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του οίνου καθώς συνεργάζεται με 28 οινοποιεία από όλη την Ευρώπη και εμπορεύεται επιλεγμένα ευρωπαϊκά κρασιά.

Η εκδήλωση - έκθεση διοργανώθηκε στον ιδιόκτητο χώρο της εταιρείας, και απευθυνόταν τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οινόφιλους. Οι οινοπαραγωγοί από τα συνεργαζόμενα οινοποιεία είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους στο κοινό και να συνομιλήσουν μαζί του. Ανάμεσα τους βρέθηκε και το οινοποιείο Διαμαντάκης καθότι η συνεργασία του με την εταιρεία Weinkontor Sinzing μετράει ήδη 3 χρόνια.

Μια ήμερα νωρίτερα, στο εστιατόριο Alte Post Ponholz το οποίο γιόρταζε τα 5 χρόνια λειτουργίας του, έγινε κοινή παρουσίαση των κρασιών του οινοποιείου Διαμαντάκης από το Ζαχαρία Διαμαντάκη και των αφρωδών κρασιών από το Γερμανικό οινοποιείο της περιοχής του Rheingau ,Schloss Vaux. Το δείπνο είχε την υπογραφή του σεφ Martin Kandlbinder συνοδευμένο από τα κρασιά των δύο οινοποιείων.  

 

weininmotion_1

 

weininmotion_2

 

weininmotion_4

 

weininmotion_3

Πάνω